Speldatorer

Observera att denna artikel om att köpa speldatorer fortfarande är under bearbetning. Vänligen gå till denna sajts "Hem" istället.

Hittills har det inte varit särskilt svårt att välja om det stått mellan en speldatorer och en gaming dator. Och beslutet har vanligtvis tagits beroende på om prestanda eller mobilitet var det mest betydelsefulla. Studenter och medarbetare som arbetar utanför arbetsplatsen brukar köpa en speldatorer medan spelentusiaster och designers köper en gaming dator.

Datortekniken har på senare tid tagit ett stort kliv framåt och vi behöver inte längre välja mellan att köpa en speldatorer med begränsad batteritid eller en gaming dator med krångliga hårddiskar och kabelhärvor. När du ska köpa en speldatorer idag får du verkligen dina behov uppfyllda.

Om du önskar trådlös mobilitet och pekskärmsfunktioner i en gaming dator för att hålla dig uppkopplad och snabbt kunna ta dig till dina favoritwebbplatser, samtidigt som du tar en fika på ett härligt kafé, kan en speldatorer vara något för dig. Det här är en helt ny gaming dator för en aktiv livsstil.

Om du däremot är intresserad av förstklassiga filmupplevelser i HD kan en speldatorer vara ett häftigt alternativ till en gaming dator. Ett vanligt val hos familjer som gärna umgås tillsammans och lirar onlinespel eller lyssnar på musik.
 
Med utvecklingarna av Intel® Core™-processorer, batteritid och skärmgrafik har en speldatorer prestanda förbättrats något oerhört. Det går enklare och smidigare än någonsin att hantera flera saker samtidigt, exempelvis att ägna sig åt sociala nätverk och samtidigt få färdigt en jobb- eller skoluppgift.

Om du kombinerar funktionerna i en gaming dator med funktionerna i en speldatorer och lägger till pekskärmsteknik samt olika skärmalternativ som utdragbar eller dubbelsidig får du en konverterbar gaming dator.

En speldatorer har utvecklats och tagit steget från hemmakontoret till sovrummet. Med trådlös funktion och en 27-tumsskärm som kan sättas fast på väggen blir en gaming dator ett vanligt alternativ för familjer som vill ha en snygg design och mindre röra. Resultatet är bättre prestanda.

Vare sig du verkligen tycker om att spela eller du vill strömma familjevänliga program kommer du att gilla Intel® Core™-processorernas förbättrade prestanda i en speldatorer.

Det handlar inte längre bara om att välja mellan att köpa en gaming dator och en speldatorer– utan det handlar om att köpa en gaming dator som passar in i din livsstil. Tänk igenom över vilka aktiviteter du behöver en speldatorer till vad gäller ditt jobb, underhållning och sociala nätverk, så vet du vilken typ av en gaming dator du behöver.

Ser vi till prestanda så förekommer det ingen speldatorer som överträffar en gaming dator. Hårdvaran är anpassad för att klara av de hårda krav som nya spel ställer utan att en speldatorer blir överhettad av den tunga belastningen.

En gaming dator har även andra smarta funktioner för att optimera ditt spelande. Något som ofta förekommer är tangentbord med lägre responstid och med belysta knappar för lättare se vad du skriver när det är mörkt i rummet eller lokalen.
 
Till en speldatorer används generellt lågbudgetskärmar. På en gaming dator är det ofta precis tvärtom. Skärmen på en speldatorer har i många fall bättre kontrast, betraktningsvinklar och ibland även högre uppdateringshastighet.

En gaming dator överträffar i princip alltid en speldatorer om du jämför pris och prestanda. Snabba spelgrafikkort är ofta stora och utvecklar en hel del värme vilket gör att de passar utmärkt i en gaming dator med bra kylning. Har du en budget men vill ändå få ut bästa möjliga prestanda och FPS är en speldatorer att föredra.

Uppgraderingsmöjligheterna på en gaming dator är i princip oändliga och du kan med lätthet uppgradera grafikkortet eller internminnet inom 1-2 år utan att byta ut en speldatorer. Denna möjlighet finns inte på en gaming dator.

Hos oss på hittar du flera olika typer av speldatorer. Är du osäker på vad som bäst passar dina behov så får du gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Speldatorer uppdaterades senast: 2016-05-13